Комбінація мікроцелюлози та аліцину – надійний захист від грипу

Відомо, що віруси грипу і ГРВІ найчастіше проникають через слизову оболонку носа. Особливо вразлива вона в пересушеному батареями повітрі, в якому, до того ж, набагато швидше поширюються збудники хвороби. А якщо додати до цих двох факторів ще й скупченість (громадський транспорт, чергу в магазині або адміністративній будівлі), кількість хворих на грип буде збільшуватися в геометричній прогресії.


Як уникнути зараження вірусом грипу?

Про запобіжні заходи на кшталт миття рук, носіння масок (що не всі сприймають навіть в розпал епідемії) і уникнення великого скупчення людей чуємо ми всі, коли грип вже «на підході». Однак ризик захворіти з'являється задовго до перевищення епідеміологічного порогу. Тому, як мінімум, варто подбати про найбільш вразливому місці – захистити ніс.


«Класикою жанру» в засобах для захисту дихальних шляхів під час епідемії – це мазь на основі оксоліну. Вона створює бар'єр, який не пропускає віруси – все, що витає в повітрі, осідає на шарі нанесеною на шкіру мазі. Але ефективний такий бар'єр тільки в тому випадку, якщо його регулярно оновлювати – вмиватися, мити руки і заново наносити мазь. Крім того, наносити її доводиться ватною паличкою або пальцем, а таким чином покрити всю слизову неможливо. До того ж оксолінова мазь вимагає особливих умов зберігання – при температурі 2-8 градусів, в іншому випадку вона швидко втрачає свої лікувальні властивості.
Сучасний ринок пропонує більш ефективні і прості у використанні захисні противірусні засоби, які поєднують в собі властивості бар'єрної захисту і потужний противірусний ефект. Таким засобом є назальний порошковий спрей на основі мікроцелюлоза з аліцином – екстрактом часнику.


Універсальний захист від найнебезпечніших вірусів

Один з активних компонентів такого спрею – аліцин, летюча органічна сполука з потужними антисептичними властивостями. Завдяки здатності пригнічувати розмноження бактерій і вірусів аллицин називають «природним антибіотиком». Саме аліцин надає специфічний запах часнику при чищенні і різанні – це речовина виділяється тільки при руйнуванні часточки плода. Про популярність часнику в період лютує епідемії, звичайно ж, відомо всім. Аліцин же в комбінації з мікроцелюлоза є стабілізовану витяжку з часнику, яка зберігає всі свої антибактеріальні та вірусні властивості, і при цьому практично позбавлена ​​різкого часникового запаху.


Як діє синергія мікроцелюлози та аліцину?

Такий порошковий спрей створено для захисту найбільш уразливих «воріт інфекції» – носової порожнини. Вприсканная в ніздрю мікроцелюлоза утворює на слизовій оболонці носа надійний бар'єр, просочений входять до складу препарату аллицином. Це створює не тільки механічну, а й надійну природну противірусну захист: віруси, які зіткнулися з захисним шаром мікоцеллюлози на слизовій носа нейтралізуються під дією аліцину.
Регулярне користування спреєм з мікронізованою целюлозою та аліцином в рази зменшує ймовірність заразитися і захворіти навіть при тісному контакті з носіями вірусів і бактерій (тобто вже хворими людьми), що особливо цінно для медпрацівників, водіїв і кондукторів громадського транспорту, продавців і інших людей , робота яких передбачає контакт з великою кількістю людей.


Також варто пам'ятати про те, що в разі, якщо ви захворіли, необхідно подбати про захист людей, які з хворим в постійному контакті, особливо це стосується дітей. Їх захист від зараження забезпечить використання назального спрею, який сформує надійний захисний бар'єр.
Бережіть себе і будьте здорові!

warning

Реклама медичного виробу. Перед застосуванням проконсультуйтесь з лікарем.