Блог про профілактику алергічного риніту та вірусних інфекцій

Чим шкідлива алергія?

На цій сторінці ви знайдете всю інформацію про алергію на різні види рослин, ознайомитися з календарем цвітіння. Попереджений – озброєний! Купивши заздалегідь, до початку цвітіння, захисний спрей, ви зможете вберегти себе від неприємних алергічних симптомів, таких, як алергічний риніт. Пилок просто не потраплятиме в ніс.

Якщо алергію не лікувати, вона може серйозно підірвати здоров'я – як алергія на пилок, так і алергія на котів або цвілеві грибки. Постійний контакт з подразником не лише отруює життя, але і розладнує роботу імунної системи. А це може спровокувати розвиток більш серйозних і небезпечних для здоров'я ускладнень.

Як наступає грип?

Про це ви теж можете дізнатися в блозі на офіційному сайті Назафорт. Превентивні заходи потрібно починати приймати ще до того, як почнеться епідемія грипу. Коли ж настає активна фаза поширення вірусу, а уникнути контактів з людьми повністю неможливо, як попередити грип? Бар'єрна захист – кращий спосіб уникнути зараження. Шар мікроцелюлози, просочений природним Антивірусом (екстрактом часнику) надійно захистить від проникнення збудників хвороби в організм.

warning

Реклама медичного виробу. Перед застосуванням проконсультуйтесь з лікарем.